Anturikauppa

Monnit-järjestelmä

Monnitin langaton anturijärjestelmä tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia valvontaan ja seurantaan niin tehtaissa, toimistoissa, kotitalouksissa, kiinteistöissä, veneissä ja lähes missä tahansa. Voit määritellä antureille raja-arvoja, joiden ylittyessä saat tarvittaessa hälytyksen tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Järjestelmään tarvitaan aina anturit, tukiasema ja ohjelmisto. Jokaiseen osaan on valittavissa käyttöön sopivin vaihtoehto.

Tutustu myös asiakkaisiimme!

Anturit

Antureita on useita erilaisia monenlaisiin mittaus- ja seurantakohteisiin. Monnit-järjestelmään voidaan lisäksi liittää muita järjestelmiä jännite-, virta-, resistanssi- sekä pulssiantureiden avulla. Samasta anturista voi olla tarjolla useampaa erilaista mallia, nappiparistolla ja sormiparistoilla toimivia, kovempaan käyttöön soveltuvia malleja tai jopa WiFi-verkkoihin soveltuvia malleja.

Anturikaupan valikoima keskittyy pääasiassa 868 MHz taajuudella toimiviin nappi- ja sormiparistoversioihin, niiden kantavuuden ja kustannustehokkuuden takia. Mikäli olet kiinnostunut muista anturimalleista, ole yhteydessä, koska kauttamme on saatavissa koko Monnitin valikoima.

Tukiasema

Anturit vaativat aina tukiaseman toimiakseen. Yksi tukiasema voi kattaa jopa 250 anturia. Anturin ja tukiaseman välimatka voi olosuhteista riippuen olla jopa 300 metriä. Mikäli seurattavassa kohteessa on nettiyhteys, on tällöin hyvä käyttää ethernet- tai USB-tukiasemaa. USB-tukiasema vaatii Windows PC:n, johon tukiasema liitetään. Mikäli kohteessa ei ole nettiyhteyttä, tai haluat liikuteltavan anturijärjestelmän, valitse mobiilitukiasema, joka toimii missä tahansa, missä on mobiiliverkko. Mobiilitukiasemassa voi olla myös sisäänrakennettu akkuvarmennus, jolloin valvonta ja hälytykset toimivat myös sähkökatkon aikana, mikäli mobiiliverkko on toimintakunnossa.

Ohjelmisto

Ohjelmistovaihtoehtoja on kaksi, pilvipohjainen selaimella käytettävä järjestelmä (iMonnit Basic/Premiere) tai paikallinen Windows-ohjelmisto (iMonnit Express). Pilvipohjainen järjestelmä on nopea ottaa käyttöön, eikä se vaadi erillistä ylläpitoa kun taas paikallinen ohjelmisto vaatii laitteiston, johon ohjelmisto asennetaan sekä jatkuvaa ylläpitoa.

iMonnit Basic on ilmainen pilvipalvelu, jolla saat perusominaisuudet käyttöön. iMonnit Premiere on maksullinen pilvipalvelu, jossa on käytössä kaikki ominaisuudet. iMonnit Express -ohjelmistosta on saatavilla kaksi eri maksullista versiota, joissa käytännössä erona on vain antureiden määrä.

Voit myös seurata antureiden tilaa älypuhelimella, sovellukset löytyvät sekä iOS:lle että Androidille.

Muita palveluitamme

Koteloiden suunnittelu ja toteutus

Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan räätälöidyt kotelot antureille 3D-tulostuksen avulla. Kotelo voi suojata anturia jos se on käytössä kovemmissa olosuhteissa. Tarvittaessa kotelo voidaan vaihtaa myöhemmin uuteen, jolloin itse anturi pysyy hyväkuntoisena pitkään. Kotelolla voidaan myös "naamioida" anturi jos se joudutaan sijoittamaan esimerkiksi näkyville.

Anturivuokraus

Olemme yhteistyössä Userix Oy:n kanssa tuotteistaneet antureiden Wihi-vuokrapalvelun, jossa antureita on mahdollista vuokrata lyhyempään käyttöön esim. kertaluonteisia projekteja varten. Tuotteissa käytetään pääsääntöisesti mobiilitukiasemia ja tuotteissa on käytössä on erikseen toteutettu pilvipalvelu. Tutustu lisää osoitteessa www.wihi.fi.