Anturikauppa

Asiakkaitamme

Villas in Lapland

Villas in Lapland tarjoaa majoitusta tunnelmallisissa ja hyvin varustelluissa lomamökkeissä Ylläksen ja Levin tunturimaisemissa. Kaikki mökit ovat sijainniltaan paikallisissa kyläkeskuksissa lähellä palveluita, latuja ja laskettelukeskuksia.

Villas In Lapland valitsi Antenet Oy:n toimittamat langattomat anturit mökkien valvontaan. Lämpötila-antureiden avulla voidaan seurata mökkien lämpötiloja etänä mistä tahansa ja saadaan välittömästi tieto mikäli lämpötilat poikkeavat sallituista rajoista. Kosteusantureiden avulla voidaan myös välttää vahingot, koska anturit hälyttävät välittömistä mikäli mökeissä havaitaan vesivuotoja. "Antureiden kantama yllätti todella positiivisesti. Yhdellä tukiasemalla saatiin katettua koko valvottava rivitaloyhtiö. Järjestelmän käyttöönotto oli myös todella helppoa. Antureiden avulla voidaan aina varmistaa, että mökit ovat valmiina uusia asukkaita varten, kommentoi toimitusjohtaja Sami Somero."

www.villasinlapland.fi

Linnanportin Apteekki

Käytössämme on useita lämpötila-antureita, jotka valvovat apteekissamme varastoautomaatin, myymälän, varaston, kolmen jääkaapin ja yhden viileän kaapin lämpötilaa. Lukemat on nopea ja helppo tarkastaa päivittäin töitä aloittaessa.

Anturit lähettävät lämpötilatiedot kolmen tunnin välein, joka on meille rittävä väli. Anturit kalibroidaan kerran vuodessa ja paristot vaihdetaan tarvittaessa. Jääkaappien ja varastoautomaatin osalta olemme määritelleet hälytykset, joissa lämpötilarajojen poikkeamista saamme sähköpostiin välittömästi hälytyksen. Käyttöönoton yhteydessä ja aina tarvittaessa on apua Antenet Oy:ltä saatu sujuvasti. Lisäksi järjestelmä on toiminut luotettavasti.

www.linnanportinapteekki.fi

Huoneisto energia Oy

Huoneisto energia Oy:n palveluihin kuuluvat mm. energiatodistusten laadinta, energiaremontin kartoituspalvelu, asetuksen 4/13 korjaus- ja muutostyöt, energiatehokkuuslaskenta sekä maalämpöhankkeiden esiselvitys ja tarjousvertailu.

Käytämme Antenet Oy:n toimittamia langattomia antureita useissa erilaisissa projekteissa. Eräässä projektissa anturit asennettiin kaikkiin kerrostalon huoneistoihin. Käytössä olevista antureista osa oli lämpötila/kosteus antureita ja osa mittasi pelkästään lämpötilaa. Mittausten avulla saatiin tärkeää tietoa putkiston sekä termostaattien kunnosta. Kerättyjen tietojen pohjalta saatiin tehtyä tarkastus- ja korjaussuunnitelmat.

Antureiden avulla on myös seurattu uuden maalämpöjärjestelmän toimintaa, säätöjä, lämpötilatasoja ja toimivuutta yleensä. Maalämpötoimittaja otti seurantatiedon vastaan tyytyväisenä, koska tarkempi säätäminen vaatii pidemmän ajan mittaustietoja. Koska käytössämme on mobiilitukiasemia, voidaan seurantakohteita vaihtaa helposti, kertoo Huoneisto energia Oy:n Risto Borgelin.

www.huoneistoenergia.fi

Central Office

Central Office on toimistohotelli, joka tarjoaa edustustason toimitilaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta Tampereen ydinkeskustasta. Central Officesta saat vuokralle työhuoneen tai käyttöösi pelkästään yhteiskäyttötilat, jotka sisältävät neuvotteluhuoneita sekä mahdollisuuden työntekoon erillisissä työhuoneissa.

Tavoitteena Central Officessa oli saada kerättyä tietoa työ- ja neuvotteluhuoneiden käyttöasteista sekä tietoa siitä, mikä tila on kulloinkin vapaana. Tähän löytyi ratkaisu Antenet Oy:n toimittamista liiketunnistimista. Liikkeeseen reagoivat anturit sijoitettiin työtuolien alle, jolloin saadaan tieto, mikäli työhuone on käytössä. Neuvotteluhuoneita valvovat vastaavasti infrapunaliiketunnistimet. Dataa saadaan kerättyä jatkuvasti, ja sen perusteella on mahdollista tarkastella monipuolisesti eri tilojen käyttöasteita.

Myöhemmin antureita on lisätty mm. tilojen lämpötilavalvontaan, jolloin saadaan hälytys, mikäli tiloissa lämpötila laskee liian alhaiseksi esim. avoinna olevan ikkunan takia. Kosteusanturit valvovat kahviautomaattien alla ja hälyttävät heti, jos vesivuotoja tapahtuu.

www.centraloffice.fi